skinnshorts

Köpte ett par skinnshorts idag. Den sitter perfekt! Älskar det, idag var det faktisk super härligt väder. 21 grader ute, soligt. Så snart kan jag börja använda de! Från sisters.

Dog

[© janine.blogg.se]

Quotes


UM

Jag har sjuk många bilder, men alla ser nästan likadant ut. Men det få räcka så!
Ps. Videon som jag lovade att lägger ut. Tyvärr kan jag inte göra det. Jag kan inte laddar upp den. Det tar jätte länge tid. Sorry.

100000% bestämd justin ska till sverige


Väst

H&M 199:-
Jag är helt förälskad i den här västen. Passar perfekt till sommar med ett par jeans short. gahhh!! Give me summer now!

Autograf

© [janine.blogg.se]
Jag gillar hans autograf! Ville egentligen ta en bild med honom men nej det fick man inte. För då tar det evighet för alla att ta en bild med honom.. Aja.
PS.
Videon jag har filmat kommer upp så snart som möjligt. Det tar ju evigheter....

Ulrik Munther

Hiihihhuhaha! Jag är jätte nöjd och glad idag! Ulrik är såå söt!
Fick en jätte bra plats så jag såg honom jätte bra! Har stått och väntade på honom i 1 och halv timme. Men jag tog jätte många bilder som ni får se nu och senare. Har också fått autograf, visa den sen. Har också filmat och jag visar senare!
© Alla bilder är tagna av mig (janine.blogg.se)

Ulrik här kommer jag!

Det är bestämd jag ska till Växjö Samarkand och träffa Ulrik. Och kanske shoppa lite med en kompis. Det är säkert mycket folk där! Men ska försöka få några bilder till er iallafall.

I need summer

Ge mig sommar nu! Så jag kan klä mig så här.
TGIF♥ Fredaaaag! Skön med helg nu, sen är jag ledigt måndag och tisdag också. Lång helg!
Imorgon ska jag iväg på mammas kompis födelsedagskalas. ELLER.. Så ska jag till Växjö och träffa Ulrik Munther! Men jag få se,  jag vill ju träffa Ulrik och ta kort på honom osv. Men jag är inte nån fans eller så men han sjunger bra.

Night sky

Godnatt. Sweet dreams!

Magichour

Jag rekommendera appen stark, grym fina effekter man kan få på bilder. Det finns i gratis version. Fast den jag har kostar 7-15 kr eller? Kom inte riktig ihåg . Men den är super bra iallafall.


26 April 2012

Tjena!
Idag är det en vanlig torsdags som alltid. Har inte gjort så mycket skolan, hem, plugga. Usch! Imorgon fyller våran lärare år (väldigt intressant, or not!) Då ska vi äta tårta. Mumsi! ♥ bye!


MIN MAN SKA TILL SVERIGE!

OMG!! kill me! Eller nej. Men fick nästan hjärtattack när jag såg detta. Jag började gråta av lycka , allvaligt! Han kommer hit på belive tour nästa år.
Gode gud hoppas att jag få en biljett! Ska göra vad som helst för att få träffa min idooool. Få planera ut det med mina kompisar, som är lika galna i Justin som jag. Vi får åka dit tillsammans!  Never say never! Jag älskar dig!

Inne & ute lista

Ray ban
Åh, ge mig en sån. Sjuk snygg till sommaren, speciell pilot modellen. Till ett par jeans short och mag-tröja, skulle vara perfekt. Men det passar ju till allt.
Orientering
Buuu! Jag älskar allt annat på gympan men inte orientering! Jag springer heller runt i idrottshallen många varv (inne) än att springer ute i den kalla värdret. Detssutom är jag så hääär dåligt på att läsa karta.

Pizza hat 1190

Har precis mumsat i mig en bit kebab pizza. Gott!
På tal om pizzor så saknar jag faktisk Pizza hat i Thailand. Där man bara kan beställa så komma de med det till huset eller vad man nu var. Men det är bara att drömma vidare så länge man bor i den här håla. :(

don't dream your life, live your dreams.

© janine.blogg.se

Temple run nörd

Jag älskar temple run, helt beroende. Ett tag. En av de bästa appar! Ladda ner det! Men min kompis hon är mer beroende.. haha
Idag har varit en helt vanligt måndag. Hade orientering idag på gympan, usch det var inget kul. Det är ju iskallt ute. tycker jag.. Men ja ja det får jag leva med.

Live my life

© Janine.blogg.se
Asså söndagar är så tråkigt. Har inget att göra och vädret är inte så speciellt härligt. Molnigt och mörk, blöö. Ta mig hem till Thailand nu!!

Svar : print screen

Hur tar man foto så där när det är en ny header om du fattar vad menar??
Nice blogg.
Jag tror jag fatta vad du menar. :)
Du ska trycka på knappen som bilden visar. Sen gå in på paint och ta klistra in. Så få du en bild.

Swag

Hoodie: Bikbok Skjorta: Gina tricot, jag har klippt armarna själv. Väska: H&M Byxor: Gina tricot Armband: Marc jacobs

Ny design

Tryck F5 om ni inte se . Hot or not?
Hade inget att göra så jag fixade lite med designen. Jag blev jätte nöjd med resultatet faktisk! Tröttnade på den gamla, grå och tråkigt. Nu är det söt med lite roooooosa! Ska försöka ha detta länge, undra om jag kan...?

Sneak peak

På min skolavslutnings outfit! Jag var i Växjö igår och shoppade lite osv.. Äntligen är det fredag! Skönt med helg nu då.
På tal om helt annat...
Snart är det ju dags för klassresa till stockholm den 20-23 maj, vi blir där i 4 dagar. Våran grymma klass har samlat ihop ca 104 000 kr, Grymt! Längtar ihjäl mig. Men jag har ju varit i stockholm förut så det blir inget nyhet för mig. Det kommer att bli kul!

all star

Converse är mina absoluta favorit skor enkelt och skön! Jag har fem par. Ska gå i genom alla?...a!
Höga svarta. Enkelt och fint.. 699:-
En svart med sånt där mjuk innuti, passar bra till höst/ vinter. 999:-
Hihihi, JB ♥ Denna är använd väldigt ofta därför den är så skitigt. 699:-
De är för liten så jag använder den sällan. lila 699:-
Min älskade låga converse. Passar bra nu till sommar. Köpta i Thailand.
Känns så meningslös inlägg..

Dip dyed


stay strong

Lat = Dåligt uppdatering. Har inte orkat blogga nu för tiden, lägger bara ut inspiration bilder. Ska försöka förbättra på det.

.


Haters är totalt blinda

får så mycket hat varje dag skulle skada varje person, oavsett hur stark du är. Prova att sätta dig själv i detta skor. Att BLI hatad varje Dag. Från personer som du inte vet, människor som du aldrig ens talat med. Alltid behöva hålla det leende på ansiktet. Hur skulle du känna?
men som tur är har han oss belieber

Starships


Dagens outfit

Linne: H&M l Kofta: H&M l Jeans: Klippt själv, från kappahl l Armband: Marc by Marc Jacob l Skor: Converse

fredagen den 13e

TGIF! ♥Skön med fredag och helg nu. Vet inte riktig vad man ska hitta på i helgen. Fota? Vet inte.. Shoppa? gärna.. Jag orka inte blabbla om vad jag har gjort idag. Men juste klippte sönder en jeans, sjuk snygg blev den. Fast den är inte klar än. Ni få se den när den är klart!

dagens outfit

Kofta: H&M l Linne: veromoda? l Byxor: JC
Tjoho! Idag är det en helt vanlig dag. Har inte gjort något speciellt. Juste, har ni hört om att de har varnat folk i södrar Thailand att åka till högre plats (eller vad ska man säga men ni fatta.) för att det ska komma tsunami. Som tur är så bor mina släk i centrala thailand. Men hoppas att alla klara sig.

dreamcatcher

Drömfångare. Sjuk fina.♥

Inspiration


Uppdaterat min tumblr

kika in och bli inspirera! yawika.tumblr.com

Flame

♥ Den är bra.. men slutet misstolka lite..

Belieber runs the world!

Caty är ju en känd bloggerska som skriver om hennes vardag ,knasiga saker, skateboard, hennes hund och mycket mer. Hon är med i en tävling där hon ska lägga upp massar med video och ska har många titta som möjligt. Hjälp henne att vinna! (man vinner en resa) Jag tycker att ni ska kika på videon jag har delat.

My birthday

Söta ungar ♥

aww

Tårtor.



Outfit

Skjorta: Ginatricot l  Jeans: Lindex  l  Halsband: Kappalh
Nu har alla gästerna gått. Skön. Har bara fått massa påskägg och PENGAR! Mendet bästa var ju min alla kamera. Har tagit lite bilder som ni få se mer senare.

8 April 2012

Dagens jag. Ni får bättre bilder sen.

Hej hej hej! Idag är det ingen vanligt dag för det är ju såklart min födelsedag! Senare ska vi ha gäster. ja, vet inte om jag kommer att uppdatera så mycket idag. Få se. En grattis skulle sitta fint.....?^^

Happy birtday to me



Svar

Vart köpte du det? Hur mycket kostade det? SUPERFINT!
Svar : Tack! Jag har köpt det på Lindex för ungefär 40-50kr. Tror jag.. :)

7 april 2012


Today

Kul med webbcam bilder :D
Har lite "foki-style" idag!
Hej hej! Idag har jag inte gjort så mycket än så länge. Bara chillar.. Senare ska jag till Farmor och äta påsk mat. Det blir sent ikväll. Vad ska ni göra idag? ♥

Dagens vill ha!

Ny kategori "dagens vill ha". Ja, jag behöver väl inte berätta så mycket. Det är bara att köra.
............................
Dagens vill ha är en macbook air. Den verka vara grym bra data att ta med sig. T.ex. ut på stan, när man reser bort osv. + Att Apple produkter är ju sjuk awesome. Jag själv har ju en iPhone 4 och iPod touch.



Jelenas picknik på en kulle

Awww, så söta. ♥ Justin måster vara den romantiska, perfekta pojkvännen ever. (vad jag tycker) Selena hon bör vara lyckligast.

Nails

Vad tycker ni om mina ny målade naglar? Jag älskar färgen. Den ser ganska naturligt och fint. Vad tycker ni?
Hot or not?

Rabbit

Kolla! Vilken söt liten kanin. ♥
Sara och hennes syrra har precis köpt en liten kanin. Den heter Teddy och är jätte gulligt. Jag har alltid velat ha en liten kanin. Men vad komma hända efter några år? Jo, när den dö eller försvinner så komma jag att gråta i floder.. Så vi få se.

sara

Var med Sara och fotade lite idag. Vädret var ganska fint idag fast det blåste lite. Hon fick modella för mig. Blev ganska nöjd med bilderna. Här får ni lite bilder.
Photo: Jag l Model: Sara l Camera: Canon EOS 1100D
Visst är hon söt? Kommentera gärna vad du tycker om de. ♥

Jag förstå mig inte på vissa

Justin han har också känslor. Han är människa precis som vi. Varför hatar man honom? För ingenting? Det är bara LÅGT! Hur hade ni känn om någon gjorde så? Det IRRITERA mig GRYMT MYCKET. Och er belieber, varför ska man skämmas för att man älskar Justin? Man ska visa att vi är äkta belieber som är där för Justin oavsett vad som händer. I love him no matter what. sorry jag ville bara ut med detta. orka inte.


Bullar

Ser inte detta mumsigt ut? Bakade de igår. Fast jag gillar inte bullar men hjälpte farmor att göra det. Duktigt!    :) Idag har jag åkt och fota & shoppa lite. Ni får kanke se sakerna senare. ♥

30° i februari

Jag tycker att denna serien är grymt bra. Jag kollar på den varje vecka. Och jag tycker att ni ska kolla in det! Idag måndagar kl. 21.00

I februari, när vintern är som gråast och tyngst, gör de något som många bara fantiserar om: De bryter sig loss, lämnar allt och ger sig iväg för att söka ett lyckligare och bättre liv i Thailand. Lär känna den ensamstående, sönderstressade mamman som har köpt en bungalowby, den hunsade hemmafrun och hennes tyranniske make, thailändaren som bestämt sig för att återvända hem och den familjetörstade oskulden och få reda på hur det går för dem på andra sidan jordklotet i nya dramaserien 30 grader i februari. -källa; SVT


Guldfiskar

Tog några bilder på fiskar hos farster idag. Så söta! Kanske skaffa några? hm... :)
fotograf: jag l kamera: Canon EOS 1100D 18-55mm

Sister

Min sötaste syster! ♥
Bilderna ovanför är för och efter bild som jag har redigerat i photoshop. Jag laddade ner det idag prov version 30 dagar. Jag kan säga att den är GRYM bra!

Frida & Ben&Jerry

Just nu mumsar jag i mig ben&jerry. Och läser FRIDA tidning. Skönt med lov!

Gratis designen

Efter som många som inte kunde laddar ner koderna så har jag lagt ut de på DENNA BLOGGEN. Hoppas att ni gillar den! :)
random bild

SWAGGIE

Dör så snygg! ♥