Två fula höst bilder

Var ute och fotograferade idag, men det blev inget vidare fina bilder. hehe. Allt löv har fallit ner så det blev inte så mycket färger. Blåser sjuk mycket ute också, buhuu. 
 

Hair color?

Ska tydligen färga håret på Tisdag! Så jag behöver hjälp med vilken färg jag ska ha! Tycker mest om 2an. Rösta!

I'm back

Tänkte att jag skulle sluta blogga ett tag men det gick ju inte saknar bloggen enorm! Så now I'm back! 
 
TGIF!!♥ Höstlov kan inte bli bättre massa rolig att göra hehe. Hoppas bara att det inte ska börja snöar för jag har planerat att fota lite om det blir av. Vi får se!
Två senaste bilder från min instagram @icecu

Hej då

Ses sen en vacker dag. Men ni kan hitta mig på instagram - icecu Twitter - icejdb Tumblr - Icezu.tumblr.com
 

Trillingar?

Man kan faktisk nästan tror att Kenza, Leona Lewis och Agnes Carlsson är trillingar, för de är så sjuk lika! Speciellt Kenza och Leona! What you think?

One last time

 

16 okt

TJA, kom hem från Växjö för ca. 1 timme sen! Dagen var lyckat, kyrkan var tyvärr ganska segt. Bowla och shoppingen gick bra hittade en jacka och tröja (visa det senare) På fredag ska jag tyligen på en disco så behövde kläder. :)

Önskeinlägg?

Har inte haft så mycket tid till bloggen, och så har jag inte vad jag ska bloggar om. Så ni få kommentera om ni har något som ni önska att jag ska skriva om!
 
Dagen då? Bra! Imorgon drar jag till Växjö med klassen. Jag har berättat om det innan. Min lista är att köpa en vinterjacka, kollade igenom h&m hemsida och hittade en som jag tror jag ska köpa!

191 days

Until Believe tour!! Längtar ihjäl mig. Kom ihåg den dagen jag satt och grät som en liten barn unge i Thailand, för jag var så himla rädd att jag inte skulle få tag på en biljett. Men sen fick jag reda på att man kunde förhandboka genom att blir medlem på bieber-fever.com..haha gud. 
 
Är det bara jag som ha redan valt vad jag ska ha på mig och planerat tider osv?;) Jag bruka fantisera hur jag kommer att reagera om jag träffa Biebz och bli OLLG. Gråta, skratta, normal (herregud vem bli normal om man träffa biebz), svimma? 

Oh My Bieber!

OMB, jag dör snart. Jag kan inte andas HELP! Replay knappen är snart sönder.. Detta gjorde min dag ♥ I love u to the moon and back.

aztec pattern

Hola! Look vilken snygg skal eller vad man ska kalla det. Man ska typ klistra på fram och bak sida. Aztec mönster är ju sjuk fin! Hittade den i bikbok för strax under hundralapp ca. 70?
 

So far, far away


Tja kompizarrrr

Har helt glömt bort bloggen. Men men så har jag blivet gitarrberoende den senaste tiden. Börja blir riktig bra nu! Nästa tisdag ska jag och klassen till Växjö och besöka en kyrka..ja, kyrka. Men det roliga är att sen ska vi bowla och gå på stan. Vilket kommer blir riktigt kul, behövs kläder till Baldes (disco ställe) nästa fredag!

Jag är as much as I can emot rökning!

Att röka är nog det sämsta man kan göra med sin kropp. Aldrig i hela mitt liv ska jag börja röka. Bara om jag känner lukten vill jag spyr. Jag tycker att röka är inte cool på något sätt, det bara förstör sig själv. 
Men jag har inget emot folk som röker det är ju deras egen val. Men det kan vara bra att tänka på om det verkligen är värd något innan man börja röka. Det var bara min åsikt.
 

Två färska bilder från idag

Min frukost. Mums så gott. Det är vaniljyoghurt, frysta hallon, melon, vindruvor och banan.
Coola mig..^^

8 okt 2012

Tja, sorry att jag har inte bloggat så mycket. Men iallafall så kunde jag inte ut och fota i helgen för det regnade nästan hela tiden. Det får annars bli nån dag i denna vecka, för jag har inte så mycket plugg! 
På tal om en helt annan sak så har vi världens äckligaste skolmat. Idag var det typ wokade nudlar med kyckling och bambu. Ärligt tala bambu? Det luktade inte speciellt gott, nej men nu ska jag inte klaga mer..

Mario Maurer ♥

Olagligt att vara så snygg! ♥

Araya chompoo Hargate


lol

Har ni sett filmen LOL ? Men iallafall så har jag kollat på den två gånger nu och tycker att den är riktig bra! Ni måste bara se den ;)
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Lola bor tillsammans med sin ensamstående mamma och går sista året i high school. När det tar slut med hennes pojkvän och hon istället blir kär i hans bästa vän sätts relationerna i kompisgänget på prov. Lolas liv kompliceras ytterligare av att hennes mamma läser hennes dagbok och får veta att Lola inte är så oskuldsfull som hon trott. 
Trailer ↓

I wish I was a panda


Roiworld

Hi! Jag måste bara älskar sånna Dress-up game. Jag erkänner att det är sjuk kul faktisk. Man få också samtidig massor inspiration också! En bra sida är ROIWORLD.COM
Här är några jag har gjort ↓

Inspiration, Angelica Blick


she wolf

 

4 okt 2012

 Imorgon är det äntligen fredag! Fy, vad tiden flyger iväg.. Jag inte planerat något inför helgen, men kanske ska jag ut och fota några höst bilder. awesome.. Det få vi se om det inte regnar för det regnar ganska mycket här. Vilket är så himla trist. :(

We Are Never Ever Getting Back Together

 

Yaya urassaya sperbund

Yaya är en av mina förebild. Hon är halv thai och norsk och är modell och skåderspelerska i thailand. Visst är hon söt? :)

Ny design

Tryck på F5 om ni inte ser den! 
Kände att jag verkligen behövde ny design. Har haft den gamla sjuk länge (känns det som). Den gamla "grunden" är ju kvar har bara bytt header och bakgrund. Så det ser lite höstigare ut! Vad tycks?

Genomkinligt hus

Vem skulle vilja bo här?
 
Jag tycker att huset är riktigt cool men det är inget jag vill bo i. Kanske några dagar. Tänk när man ska gå på toa osv. Man skulle då aldrig få privatliv. Det bra med det kanske är att man inte behöver tända lampa osv.
 

This is love

 

Todays

Tröja, gina. Jeans väst (klippt från en skjorta) gina. Halsband, glitter. Klocka, Thailand. Mössa, indiska. Ringar, Thailand & glitter.
 
Ps. Fick en fråga om var jag redigera mina bilder. Jag gör de på picmonkey.com

inspiration - Foki


Gårdagens

Tröja, gina tricot. Halsduk, vero moda. Jacka, gina (gammal från förra året). Jeans, lindex
Ska försöka ta outfit bilder oftare nu.

justin spydde på scenen i arizona

 Ja, ni kanske vet att believe tour har startat för några dagar sen. 
Justin verka inte mår så himla bra & det där med Avalana osv. Tycker verkligen synd om Justin. Hoppas att allt blir bra igen. Jag älskar dig obeskrivlig mycket Biebz♥ 

Random inspiration


Without you

 

Dr. Martens pascal

De här dr. martens är riktig snygga! Gillar inte de svarta så mycket för det verka som alla har det. 
Men denna färgen är riktig snygg! Inte vit men lite beige/grå färg! Det få jag önska mig till julklapp eller nåt. 

Hipster vintage


ARGA MIG

Blir så irriterad av att laddar upp och redigera videos. Den vill bara inte sammarbeta med mig. Vad ska jag göra? 
Har ni nån bra tips till en bra sida där man kan redigera sina video? 
Visst ser jag jätte arg ut på bilden? -.-