1 mars 1994


Kendall and Kylie Jenner

......................................................
+ denna programmen är sjuk bra!! <//3

Det är inte länge till tills du blir 18!

Men somsagt 2 dagar kvar............

Header

Som ni ser så har jag bytt headern. Den är bara tillfälligt. Har ingen ny idé hur jag ska har det. Tips? Bilden är från we♥it om någon undrar.. Nu är den "riktiga" uppe!

skämt

Sonen: Jag ska aldrig gå till skolan igen!
Mamman: Varför inte?
Sonen: Läraren kan ingenting! Allt hon gör är att ställa massa frågor!
HAHA! Vill ni läsa mer såna roliga skämt? Då tycker jag att du ska besöka denna bloggen!
random bild från weheartit.

Chocolat

Här är en bild på choklad som jag fick. Fick mer.. bilder kommer mer senare. Om ni vill se?? intressant liksom. Men de ser ju inte så billiga ut. Eller ja nåt sånt. Men dyra choklad är inte goda tycker jag, de billiga är myyycket godare! Mammas kompis verka vara miljonär liksom. Mamma fick en jacka som födelsdagpresent från henne som kostade nära 2000. HAAHAHA, väldigt intressant inlägg!? ;')

Thai

Jag älskar de här låtarna. De är på thailänska, men jag var tvungen att lägga upp de ändå. ^^
...
ฉันรักเธอ!

Runwaydreamz

Har ni sett? Vilka fina short!? Älskar alla, passar perfekt i sommar. Med mycket färg. Me like!

Middag

Hej alla! Har ni haft en bra dag? Min dag har varit som alltid. Cyklade till mammas kompis som hade fest igår och åt frukost. Mamma stannade kvar där. Senare cyklade jag tillbaka hem. Och fixade lite med designen. Blev grym ju! Nu ska jag snart iväg och äta middag hos farmor. Imorgon är det en skoldag som väntar! :)

DKNY

Igår var jag på en födelsdags fest. Innan vi åkte så kom mammas kompis från danmark till oss. Fick lite presenter osv. Fick massar med choklad. Men inte minst en DKNY väska. Så sjuk snygg! Den är säkert dyrt... :0 Hon är bäst! ♥
Visst är den underbart?

just girly things


Svar

Sofia om Gitarr:
Vart köpte du din gitarr? :)

Härlig blogg!
SVAR: Jag har köpt den i Växjö. Klostergatan 5. Musikcentralen.  Om du inte bor i närheten i Växjö så finns det billiga gitarrer HÄR!

Dreaming

Jag drömde om Justin inatt. Åhhh ville inte vakna. Drömde att jag träffade honom och selena. Vi tog massar kort tillsammans och så åkte vi till disneyland. OCH SÅ VAKNADE JAG!?!? Det skulle varit kul om man te.x drömde att man tog en kort, sen så när man vaknar så är bilden automatisk i mobilen/kameran. HAHA, ni fattar vad jag menar va??
Och ja Selena kom faktisk med i drömmen.

Visste du att...?

- När jag är hemma själv bruka jag sätta på teve även om jag inte kollar på den. Men den måster vara på, så man hör ljudet.
- Jag älskar att kolla på spårlös.
- Jag gråter till filmer.
- Jag bor bara några meter ifrån skolan. Man ser skolan från mitt rum. :s
- Jag är född i Bangkok (huvudstaden i thailand). Bodde där i 4 år. Sen flyttade jag till där mina släk bor.
- Jag gillar inte godis.
- Jag har tre gaderober i olika ställe.
- Jag hatar svenskar skolor, Thailand är myyyycket bättre!
- Min favorit ämne är bild och musik.
- Jag VILL ha sommar nu!!
-

Lite kul kul


Saker

Här är vad jag köpte i växjö i onsdags. Jag gillar inte den rosa jeasen så mycket.. Äsch.. Och den där svarta grejen jämte min glasögon är en mobilväska. Sjuk fint! <3

Live my life

Åhhmygad, så bra! Älskar allt som Justin gör. Hans röst.. smällter. Fatta inte varför folk kallar homnom gay? Han HAR EN FLICKVÄN!!! Och han låter inte som en tjej. Ni som tycker det kan gå och skaffa hörapparat!! ^^
DET ÄR SJUK OMOGET!

Bedroom

Ni har ju fått se bilder på mitt rum innan men nu har jag gjort om lite. Så här kommer fler bilder.. Kommentera gärna vad ni tycker!
btw. Det kom precis en tant som ringde på dörren. Men jag öppnade inte. Så när hon cyklade iväg så kollade hon på mig. :S Fast jag har sett henne innan fast jag vet inte vem det är :'S
Min säng. Ja, jag har min gympa skor under sängen.. :D
Gaderob, och lite kläder. Har två gaderob till..
Här har jag fixat. Byggde upp skrivbordet helt själv idag.. Duktig flicka!!
Ja, här har ni ju sett förrut. Mina bieber bilder. ♥

Gitarr

Här är bilder på min gitarr, för er som ville se.

Bedroom inspiration

Jag gillar såna här sovrum liten och mysigt med många små lampor. Ska göra om mitt rum lite nu.

Friends

Hej alla! förlåt för min dåliga uppdatering. Har inte hunnit göra det idag, för jag var med en kompis. Bara chillade. Har inte hunnit fotat på min gitarr och kläder. Det får bli en annan dag. Imorgon ska jag kanske med en kompis och bada. Och på lördag ska jag på en födelsedag kalas. Fullt upp!

Guitar

Här se ni en bild på min gitarr som jag köpte idag! Glad är jag iallafall, men jag kan inte spela.. Jag ska anmäla mig till musikskolan sen. Det blir nog i skolan, som jag få gå och lära mig på rasterna. Svart färg blev det sååå sjuk snygg. Fler bättre bilder kommer senare imon. Sen så köpte jag också rosa jeans, det är ju så populär nu för tiden. och en fin tröja, visar er senare. Stålsträgad. Gitarren kostade 1199 kr , inte lite pengar..

City

Hej!! Vill bara säga att jag ska till Växjö och shoppa imorgon. Så det kanske inte blir så bra uppdateringNi kan väl hålla tummarna att jag kommer hem med en gitarr imorgon! ♥ Ja, nu vet ni!
awww..</3

Vanity fair galan

Dessa bilder togs för länge sen på Vanity fair galan. Inte förrän nu har just dessa bilder spridits på nätet. Hoppsan! :'O  Söt är de iallafall </3

Semlansdag!

För er som är lite efterblivna så är det semlans födelsedag today. Gillar ni semlor? Själv gillar jag inte alls semlor, tycker inte om grädden och mandelmassan. Jag har inte ätit det idag, och kommer inte att göra det heller. Men ska ni ta och äta en semla? :)

Call me maybe

Den är så bra! Har fått den i huvudet nu... It's now official. This song will never leave my head.
Titta på hela! Ni måste bara se slutet!!

They are best!

swaaaaaaaaaaaaag. haha, bääääst på länge!! :DD

Tumblr

Jag har skaffat tumblr.. det var ganska länge sen. Då fattade jag nada. Men nu har jag fattat lite. Så ta en titt och inspirera. </3
klicka häääär, eller på bilden

Gitarr

bilden är tagen av mig... den är från min instagram @icebieber
Ja, jag ska börja spela gitarr..

Dagens inspiration bilder


Tja tja bloooogen

Idag har det varit en helt vanligt slapp söndag. Har inte gjort nånting idag. Bara äta och kolla lite på teve. Imorgon blir det ju inte skolan, för det är sportlov! Så skön, då bli det sovmorgon hela vecka. Vad har ni gjort idag då? :) puss

Lugg?

Vad tycker ni? Passar jag i lugg? Ska jag har det oftare? :)
Jag tycker att det är störande med lugg. Jag bruka ofta bara sätta upp håret i en toffs..

Hot or not?

Om ni inte kommentera något, så ska jag inte har design tipser..

Morning


sov

Det är ju lördag och man ska vara uppe länge. Men inte jag, jag är redan tröööööött. Nu ska jag gå och lägga mig. Goodnight </3
3

haha omg, tvungen.
True or false? haha

Funny pics

När en person röker......
...och jag bah..

Tumblr


How to say "I love you" with math


Love is all u need

Jag med min lilla syrran idag. ♥

Michelle Phan

Har ni sett denna fina tjejen? Hon är en super grym make up artist. Jag tycker att ni ska ta en titt på de här video! :)
Denna sista videon är från när hon var i thailand.

Jelena forever

Justin Bieber och Selena Gomez hade en roligt dag i frdags (den 17 feb). Efter att ha ätit på paradise cove träffade de upp Justin familj då de båda verkade ha kul medan Jazzy och Jaxon lekte i sanden. Så gulligt.
- justindrewbieber.blogg.se
Sötaste kändis paret, Jelena FOREVER! ♥

Glass med frukt = gott

Åhh, så jääätte gott. vanilj glass, chocklad sås och frukt. Någon som vill ha?? :D
Bilderna i min blogg är tagen med iphone. Om någon undrar.

Inspiration


Sportlov

Juste, det är ju sportlov nu. Nån dag i veckan ska jag till Växjö med några vänner. Ja, det blir ju en sådär tråkigt lov.. Har ni också lov? Och vad ska ni göra?

Fredag!

Hej, idag hade ute nån slags utedag var och åkte skriskor första lektionen, gick bra. Sen efter åkte vi pulka, vi och vi... inte jag men de flesta. Hade lite matte. Åt mat. Bild. Hem. ^^ haha, ointressant.

Bäää

Haha, livet är så onöjdigt här i sverige. Mycket bättre i thailand. Blääää, jag vill inte bor i den här håla.

Hello! :')

Hej alla godingar! haha. Idag är det torsdag, (ni visste det nog redan). Hade slöjd på skolan första lektionen, håller på med en mobilväska som man hänger runt halsen. Awsome, va? Sista lektionen hade vi sån där.. föredrag. Det var bara test för nationella. Gjorde det inte för hela klassen, vi var bara fyra. 3 killar ensam tjej. Forever alone. Nej men det gick väl ganska bra tycker jag!.. Imorgon ska vi åka skridskor. 2 timmar. Sen bild, kommer att bli nice.

Torsdag

Hej! Ska snart drar till skoooolan. Orka inte! :'(

I'll spread my wings and I learn how to fly

Måster lägga mig tidigt idag. Godnatt.

Strawberry

Mamma var på ica och kom hem med jordgubbar! Jag älskar jordgubbar. Men de här var inte så speciell goda. De är säkert från utomlands. Svenska jordgubbar är mycket godare, på sommar!

Dark

Som ni ser så har jag bytt bakgrundsbild. Jag tyckte att den gamla var lite för "söt". Jag gillar mer när det är lite mööökare och svaaaartare. Hahah, låter lite emo.. :P Gillar ni det? Designen osv. är ju samma.
hahha, hoppas att ni inte få ont i huvet när jag gör om design lite varje dag ;P

15-02-2012

Hej apor. Jag har precis kommit hem från skolan. Jag kände mig bättre idag än igår. Skolan är ju lika tråkigt som alltid. Skulle igentligen haft hemkunskap idag,men det blev det inte. Varför vet jag inte.
En suddigt bild från i söndag. Jag var på en födelsdag, han fyllde 15år.

Shoes

vill ha!

Drömäventyr

Jag är med och tävlar om en canon EOS 600D på fokis.se(hoppas att jag vinner!)
-----------------------------------------------------------------------------------
Jag är en tjej som är väldigt intresserad av musik. Min absoluta favorit artist är Justin Bieber. Han har så fint röst. Jag har alltid hoppas på att en vacker dag kommer han till Sverige. Om han ska komma till sverige i år så vill jag absolut gå på hans konsert, det är mitt största dröm. Det är ju inte varje dag man kan gå på en av världen mest kändas konsert. Jag älskar att fota på massar saker, det kommer att kännas speciell att fota på sin största idol med en systemkamera. I och med jag inte har en kamera alls,..ju men en mobilkamera tar ju inte speciell bra kort. Så vill jag vinna denna tävligen. Så jag kan tar massa fina foto och kan minnas den dagen hela livet ut. Jag är inte 100% säkert på att han kommer till sverige, men jag vill vinna kameran ändå. För en vacker dag är jag säkert på att jag kommer att får träffa min idol! ♥
Jag har ju somsagt aldrig varit på en konsert innan. bilden är tagen från google.

Willow ft. Nicki Minaj - Fireball


Hej apor!

Thailändare.


Mommy's Nose is Scary!

Ska man skratta eller tycka synd om denna ungen? :'D

14 februari 2012

Somsagt är det ju alla hjärtans dag idag. Äsch, för mig är det som alla andra vanliga dagar. Men saknar väl en person. Vänner från Thailand osv.
Glad alla hjärtans dag allihopa!

Humor

hahah, godnatt

Forever alone


Jaden's new hair cut

SWAG MED STORA BOKSTÄVER!!
......................
Någon mer än jag som tycker super mycket om Jadens nya frisyr? Han har klippt sig för att vara med i en film tror jag.. Jag älskar hans nya frisyr! ;D

Do U want to be my valentine?


I'm seexy and I know it

Vad vill ni att jag ska bloggar om? ;)

Kudde!

Denna fina, underbart snygga kudde som ni ser framför er har jag gjort i syslöjden. Lite blommigt, rosa, grön osv.
Det tog väl 3 lektioner att göra den, haha. Jag är iallafall super nöjd, vad tycker ni?

Fri resa i en polis bil? :D

HAHAHAHAHAHAHA :'D

- pojken som har håret som är värd mer än ditt hus.


Gratis design till theonlyways.blogg.se

Här är en fin rosa design som jag har gjort till en fin tjej http://theonlyways.blogg.se/ .
Bra att du gillade den! :D
..............................................................................
För er som vill ha en gratis design, det är bara att kommentera.
Sen skicka jag min e-post till dig så du kan beskriva hur designen ska se ut. Det får inte vara för svår, jag är ingen proffs. Det är inte säkert jag kommer att göra till alla som maila. Jag gör så många jag orka/vill.
Denitas design.

Sick

Hej. Idag är jag hemma från skolan, är förklyd, lite feber och ont i halsen. Det är väl bara att ligga och vila, och bloggar lite till. Hoppas det blir bättre imorgon!
Jag vill ha glass och sommar. NU.

Gratis design #1


Här är en fin gratis designför blogg.se, ni får ändra header & bakgrund m.m.  MEN NI FÅR ABSOLUT INTE TABORT MIN BILDLÄNK! Kommentera gärna om du lånar den! ;)

Bredd; 700px meny; 200px

LADDA  NER DEN HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!


Whitney Houston

♥ Rest In Peace ♥
I will always love you :'(


Godnight

Godnatt.



Belieber runs the world

min bild

MONKEYSTORE

Monkeystore, de har sjuk fina kläder och smycke. Jag vill har allt som finns i webbutiken! Jag tycker att ni ska kika in på deras hemsidan! HÄÄÄR
Här kommer några saker som jag vill ha. ♥ KÄÄÄÄR.. ^^



OCH..mycket mera..



Mulberry alexa

Åhhh. Jag VILL ha en sånt väska. Mulberry. Kanske köper en när jag åker till Thailand, kanske en fejk. Men om jag hitta en äkta ska jag nog köpa en. Så himla fint! ♥

Blomma

På sista tiden har jag märk att jag tar ganska många blom- bilder. Haha, här få ni en till ;)


Mobilblogga - fortfarande sjuk

Hej. Idag är jag fortfarande sjuk, känner mig inte alls bra.. Vet inte om jag kommer att uppdatera mer idag,men vi få se. Och juste har ni sett min nya header? Jag älskar den! Den gamla var så där ful.


Love


Favorit

PH : Jag

Sjukis

Idag var det ju prov. På morgonen kände jag mig inte alls bra, var jätte förkyld och hade lite feber. Men jag tvingde mig själv ändå att gå till skolan och gör proven (jag vill inte ligga efter). Hade jätte ont i huvudet osv. Nu ligger jag på soffa och titta lite på tv. Men hörs imorgon, hoppas jag blir bättre.
..

Blommar

PH: Jag. [janine.blogg.se]   ♥Godnatt.

Hana Hwang

Detta är Hana Hwang, hon är 13.
Hon har en sjukdom som kallas progeria.
Hon älskar Selena Gomez. (:
Hon är vacker!♥ R.I.P

Klocka

PH: Jag. [janine.blogg.se] ©
Den här klocka har jag köpt i thailand. Älskar den!

Onsdag

PH: Jag. [janine.blogg.se] ©
JA, somsagt var det ju NAT. prov på svenska idag. Det gick ganska bra än vad jag trodde. Och vi har det till Fredag också. Idag har jag läxa, samhällskunskap. Blööö. Senare ska jag till Tingsryd med farmor, jag kan väl lika gärna åka nånstans än att sitta hemma och glor på dataskämmen. Tror att jag ska köpa en ny iPhone skal. Får se hur det blir.

Make up store - Exit

När jag var i Växjö i lördags kom jag hem med detta.
Ett läppstift från Make up store. Färgen heter Exit, färgen ser inte riktig ut som på bilden. Den är ljusare. Den är super! 170:-

Dagens

Så här såg jag ut idag.
Idag var det en ganska vanligt dag i skolan. Vi hade musik, fick spelar gitarr. Jag är rätt bra har jag märkt. Gympan var inte alls kul. Några var ute och åkte skridskor, men jag ville inte. Så jag fick gå en promenad, mina fötter har nästan frusit. Brrrrr. Och juste. Imorgon är det ju nationella prov på svenska. Jag tror att det kommer att gå bra. ♥

Good night readers

Nu säger jag gott natt till alla. Jag ska nu snart gå upp och lägga mig i min sköna säng. Imorgon är det en lång tråkigt dag i skolan som väntar. Vi ses imon sötnosar!

Jeffrey Campbell

De här träklackarna från Jeffrey Campbell har blivit väldigt populär nu för tiden. Jag har sett de i olika hemsidor t.ex. We♥it, modebloggar och tumblr m.m. De är sådär konstiga tycker jag, men ändå rätt så snygga. Det är såklart inget jag skulle ha på mig i denna ålder. Hot or Not?

kärlek är som ett gummiband när den ena släpper får den andra ta smällen..


Kanelbulle

Så är de när man har mamma som jobbar på munkfabriken. Hon får ju ta några munkar med sig. Idag kom hon hem med en kanelbulle. En kostig kanelbulle, nej men den ser ju inte ut som när man bakar själv. Men gott var den!

Ny design! Tryck på F5 om ni inte ser.

JA! Ny och färsch design, som jag har gjort idag. Tycker om den jätte mycket! Jätte nöjd! Rosa, vintage och stilren. Den är inte riktig färdigt ännu, bara lite små grejer kvar.
Ska försöka har denna design länge. Minst 2 månader iallafall! Tror ni att jag kan? ;)
Hiss/Diss? Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör!

iPhone case

JAG VILL HA!! ;c

Justin Bieber

Bjuder några bilder av mina 1000 tals.

Undra varför!?? ;'(

Hans värsta dag = min värsta dag.

Dagens blogg

Jag har inte så många läsare, men man kan alltid prova? ;)
Var med nu!

billys


Frida&godis

yummy! :D
................................................................................
Jag har inte så mycket och skriva om, men ni får klara er med bilderna.