Bieber at norway

¤¤%&&&/£$€#!! Jag vill dit nu! Asså känslan när Justin Bieber, sin största idol är bara några mil ifrån. Ächhh!

Kan Dee Shop

Gash, så snygga kläder det finns på kandeeshop.se . Lite sådär swag i det. Linnen är jag helt kär i! Får beställa någon dag sen!

Stockholm klassresa - Aquaria

Här kommer lite till bilder från stockholm. Det var i aquaria. Det är ett regnskogs museum, det var faktisk rätt kul där. Fast jag hatar grodor usch, min fobi typ. Jag kan titta på de men inte länge då få jag nån kostig känsla. Som om den skulle hoppa på mig eller nåt.
Utanför Aquaria.
Inne i aquaria. Man känner sig som man är i en riktig regnskog faktisk.
ew.

Die in your arm

♥ Lika bra som alltid ♥

OMOGET

Asså, jag blir JÄVLA förbannad på den här skit människan som kopiera mina inlägg rakt av! Så sjuk lågt av henne. Använd förfan hjärna och skriv egna inlägg, om du nu har en hjärna! -.-


Go sweden!

Jippie! Sverige vann! Loreen var ju grymt! Grattis Loreen, du är grym. Det var halv tråkig i så jag somnade i soffan i natt, jag missade och se när de röstade men men.

My dream boyfriend

  • Han ska har bra personlighet, det är den viktigaste punkten.
  • En fin leende
  • Ställer upp och ta massor knäppa bilder med mig
  • Gärna hairflip
  • Grittrande fina ögon
  • Behövs inte värsta sexpacken han är snygg ändå
  • kan få in både "jag hatar dig" och "jag älskar dig" i samma mening.
  • Skicka random söta, knäppa sms
  • Inte hatar Justin Bieber!
  • Som kan laga mat :)
  • som kan åka skateboard
De här två snyggingarna är inte helt fel.

Eurovision

Ikväll är det ju eurovision song contest 2012. Någon som ska kolla? Självklart så ska jag kollar på det, och jag hejjar på Loreen! Jag tror faktisk att hon har en stor chans att vinna detta! Vilka hejja ni på?

På tal om en helt annan sak, så såg jag Danny i stockholm!

Stockholm klassresa - björkö

Andra dagen i Stockholm så åkte vi båt ut till björkÖ. Det tog ca. 1 och en halv timme dit.
Jag hade föreställt mig att det skulle vara massa gamla hus i en liten by. Men nähä, det var bara massa träd och gårdar och en pytte liten museum. Jag blev faktisk lite besviken, det var inte värd hur länge vi fick sitta i båten.
Men jag har lite bilder från museumet.

25 maj 2012

Thanks god it's friday! Denna veckan gick fort tycker jag. Nu är den vanliga livet tillbaks. Är fortfarande lite halv död efter stockholm. Orka inte bloggar så mycket, kanske ni förstå. Men när jag har kommit igång lite ska jag uppdatera med lite bilder från Stockholm. :)

New in

Den sista dagen i stockholm så var vi och shoppade lite osv. Jag hittade inte så mycket saker där men kände mig "tvungen" att ha något. Så jag hittade ett par super duper snygga shorts i Topshop. Älskar den!

Från topshop 549:-



och en väst från ginatricot 299:-


Hemma!

Hallå!! Jag är hemma från Stockholm, det var super kul där. Var på massa museeum.  kom hem igår natt kl. 1 så ni kanske förstå att jag är trött då. Vi var på Grönan 2 kvällar. Jag älskar nöjesparker, jag åkte insane 4 gånger! Stolt över mig själv, hahha.

19 maj 2012

HEJ! Idag är det 19e maj så det betyder att jag åker till stockholm imorgon med klssen! Det kommer att bli sjuk kul. Längtar lite. Jag gillar bara inte att sitta i bussar. Har precis packat klar, skönt. Under tiden jag är i stockholm kommer jag inte blogga så mycket då. Kanske mobil-bloggar ibland om jag kommer ihåg det. Eller så ska jag fixa tidinställda inlägg, om jag orka.

Somebody That I Used to Know


Breakfast

Detta åt jag till frukost idag:
Yummy, de är gudomligt gott. Äter det till frukost nästan varje dag nu. Super enkelt att göra och det gå super snabbt! prova det! Recept till två stycken:

1 ägg
♥ 2 matsked mjölk, man behöver inte mjölk om man inte vill.
2 bröd som man kan rosta med. Vitt
♥ margarin till stekningen.
1.  vispa ägget ihop med mjölken.
2. Lägg marinet på stekpannan, och vänta tills det blir varmt.
3. Droppa brödet i ägget på båda sidorna och börja steka. OBS! lägg inte brödet i ägget för länge för annars blir det inte så god.
4. Serveras som varmt med lite sirap på! MUMS!

Klassfest

Tjoho! Har precis kommit hem från klassfesten. Vi åt grillat, sen kladdkaka. Vi dansade inte så mycket men vi var mest ute och skjuta luftgevär, hoppa studsmatta, spela fotboll osv. Det var väl rätt kul ändå! Sry, jag har ingen bild på hur jag såg ut eller från festen.
Imorgon och fredag är har jag ledigt från skolan, yey! Då hinner jag bloggar mer då. På söndag är det stockholm med klassen!


Thailand!

YeY! Jag är överlycklig, jag ska till Thailand i sommar. Vi beställde precis biljetter. Tagga! Saknar thailand sjuk mycket. Men det var ju bara förra året jag var där sist. Det kommer att blir kul som vanligt!
..
Vi åker 17 juni (två dagar efter skolavslutningen!) sen kommer vi hem 29 juli. Det blir 6 veckor där! :)

#swagboy

Holy shit! hottest 13 years old ever!  ♥

How to love?

Hey! I Love you. Bye.

Svar






Hej! Jag gör mina header i http://pixlr.com/editor/. En grym bra sida! Hur jag gör de? Svårt att förklara, men man lär sig efter ett tag.. :)

I still turn to you

Hej hej. Har varit ganska dåligt uppdatering senaste tiden. Har inte orkat göra det.
Om exakt en vecka så ska jag till stockholm med klassen. Wiiiho! ♥

12 Maj

Hej! Lördag idag skönt! Tidigare idag har jag varit och bada. Men jag badade inte det var min lillasyrran som skulle det jag bara satt och kollade. Inte ute i sjön om ni trodde det. Det var inne. Har inte gjort så mycket mer idag. Bara chillar!

Turn To You

Den där leendet döda mig. ♥

Just the way u are


Starships were meant to fly

Starships were meant to fly
Hands up, and touch the sky
Let's do this one last time

Jag är dåligast på engelska.

My name is ice. I'm 13 years old. I'm from thailand I was born there. I move to sweden when i'm 9 years old. I was born 8th of april 1999. I live in ---. we are 4 in my family. My mum name is --- she is -- year old. She works at donut-factory. My dad name is --- he is -- years old. He works as a painter in mpm. My little sister she is 1 years old and she go to school for child. She is really cute. I want to have a pet, exemple a little dog. But i can't becuse my dad have allergy. My school is trojaskolan. I live near at my school. It's nice. I have long dark hair and dark eye. at my free time i like to play a guitar or take many picture. I like to go out and take picture of everything. It's funny! Bye bye

idag

Så här se jag ut idag.
Det blev inget nationellaprov (muntling) idag. Det blir nästa tisdag istället. Har läxa till imorgon (miljö) Tråk. Senare idag ska jag till skolan, vi ska prata om klassresan!

Guitar

Som några kanske vet så har jag köpt en gitarr. Jag har ansök till musik skolan för några månader sen men jag har inte kommit in ännu. Det är ju snart sommarlov så jag fick börja nästa termin istället. :(
Jag har inte spelat så mycket den senaste tiden. Men ska försöka lära mig själv.

Jag MÅste ha en stativ nu!

HAAHAHAHAH! Så här kan jag ju inte hålla på! När jag ska ta bilder på mig själv, så måster jag ju lägga kameran på någoting högt. Jag har så dåligt fantasi, det ända jag kom på är att lägga många kuddar på en stol. HAHA. Får skaffa en stativ nästa gång jag ska till växjö. :)


U smile I smile

Gillar min nya header! Har gymmat lite idag, känns bra. Har haft nationella prov idag i engelska, det gick bra. Hejdå! :P

Monday

Nu är måndagen nästan över. Har inte gjort så mycket efter skolan eftersom vädret är inte precis skön. Har orienterat idag med det gick väll ganska bra faktisk! Nu ska jag kollar på "en stark resa med Morgan & Ola- conny" kanal 5 nu!

Ginatricot - swag

Ge mig!

part of me


The hunger games

Jag vill se denna filmen! Alla säger att den är jätte bra. Få åka till bio nån dag och kolla på det.

Den verka vara grym bra. Liam är med i filmen också! ♥

«·»

Efter ett brutalt krig och en rad naturkatastrofer. Distrikten gjorde uppror mot centralmakten men besegrades, med undantag för Distrikt 13 som blev utplånat för att statuera exempel. Till Hungerspelen skickas en flicka och en pojke mellan 12 och 18 år från varje distrikt, vilket ger 24 "spelungdomar". De släpps in på en arena som kan vara vad som helst från en öken till ett vinterlandskap. Vinnaren är den som överlever genom att undvika de faror som finns i arenan samt döda sina medtävlande. Allt direktsänds dygnet runt så att hela Panem kan följa spelet från sina tv-apparater. -wiki



flyttad

Som ni vet så är det en tävling på min blogg. Klicka här för att komma dit.

Men hela nästa veckan har jag massa NT- prov. Så jag kommer inte att hinna med det. Men näst nästa vecka är jag ledigt 2 dagar så jag har mer tid till det.


Tävlinen blev flyttad och avlutas nästa lördag istället! 12e maj


Livet är tufft...

Hahah. Så här får jag leva med sålänge det finns en bebis är hemma. Åhh, jobbigt! Alltså hon titta på Toy story 3 varje dag så jag kan nästan varenda ord de säger. haha. :PpPp

Dreamcatcher

Kolla vilken fin drömfångare jag har köpt på marknaden! Så himla snygg. På tal om marknaden så var det inte speciell kul. Inte alls lika mycket saker som förrut. Freeedag! ♥

Boyfriend

Swaggie!! :* Åhh han är sötast, snyggast, bäst! Bästa bästa bästa musikvideo hitills med Justin!

3 maj 2012

Tror inte att mina ögonbryn har vuxit ihop.
haha. Det är mina solglasögon med skinndetalj på.

Sjukt härligt väder idag med! Efter skolan cyklade jag och några kompisar till sjön. Några badade, usch kan inte fatta det det var ju sjuk kallt. Det var rätt mycket folk där ändå. Själv badade jag inte, bara fota lite osv.
Imorgon sägs det att det ska regnar, hoppas inte det! Det är marknad imorgon här. Ska gå runda där lite. Hej då.

Tävling - vinn en design av mig!

Japp, du läste rätt! Nu kör jag igång en tävling. Ni kan vinna en design av mig, precis som du vill ha det! Hur nice låter inte det? Du få bestämma helt själv hur det ska ser ut! Jag gör det bästa jag kan, men ni som har följ min blogg länge vet ju jag är rätt bra på sånt..
  • Kommentera "jag är med" glöm inte skriva vad din blogg heter!
  • Skriv ett inälgg på din blogg att du är med och tävla.
  • Klart, lätt som en plätt.
Hoppas att ni gillar detta! Avslutas på lördag!

Detta är bara liiiiiiiiiiiiiiite av alla designer jag har gjort. :P

I'm not afraid of love

I'm not afraid of heights,
I'm afraid of falling.
I'm not scared of the dark,
I'm scared of what's in it.
I'm not afraid of love,
I'm afraid of not being loved back.

Älskar livet

Vilken nice-ig dag! 20-25+ grader, det steker. Man kan till och med ha shorts på sig nu. Har precis varit ute, ska träna läxa nu. bye

summer inspiration

we♥it

Magic book


HAHAHAHA


1 maj 2012

Så sjuk härligt väder det är ute nu de senaste dagarna! Idag har jag inte gjort något speciell. Har bara åkt till en sjö och bara chillar. Hoppas vädret är så här fint länge nu!
Bilderna är tagen av min iphone.