Thailand part 1

Köp central som jag gick till nästan varje dag. Det tröttnar man somsagt aldrig på ! :')
Utsikten över Pattaya beach uppe i köp central.
Pattaya beach!
Uppe på berg.
Suvarnabhumi airport.
Ni får mer bilder sen. Jag har ganska många bilder men de flesta är privata. (på slänktingar osv.) ♥

Short hair

Klippte mig såhär kort när jag var i thailand. Tyckte att det är lite kort från början för jag har typ sålänge jag minns aldrig haft så kort hår. Jag är super nöjd faktisk! Vad tycker ni?

I sverige :'(

Ja, nu är man väl i den tråkiga vädret igen. Ta mig tillbaka nu någon! Men vi åker nästa år igen! Bilder från thailand får ni se senare just nu har jag sjuk ont i huvet.. :'(

Stolt thailändare

Jag älskar mitt land, Thailand. Jag kan inte mer än att vara stolt att vara thai. Jag trivs så himla bra här, vill inte till Sverige mer. Det som jag inte gillar med sverige är att det är så tyst. Här är det bilar och folk overallt. T.ex. när man har varit i Thailand och sen åker tillbaka till sverige kan man nästan tror sjukdomen "pästen" har spridit sig. For att det är så himla tråkigt, tråkigt. Vädret är så himla trist. Hela mitt hjärta vill flytta tillbaka till Thailand men jag få inte än. När jag blir äldre då stanna jag absolut inte kvar i sverige.

New design

Som ni ser så har jag bytt till en ljusare design. ↑ bilden där är bevis på att jag fick en biljett, jag har inte hämtat ut biljetten än for jag är fortfarande i Thailand.
 
 

Överlycklig

Detta känns som om jag drömmer ! Är det verkligen sann att jag ska få träffa Justin . Det är typ så jag tänker hela tiden just nu. Just vill jag baratill Sverige och hämta biljetterna. 22 april 2013 gå min största dröm i uppfyllelse! 

Ses vi 22 april 2013?

Tårarna rinner av lycka, kan ni förstå hur HAPPY jag är? Jag har beställt biljett tillbelieve tour . Jag ska träffa min älskade idol, JUSTIN BIEBER! Kan inte beskriva hur glad jag är. Det bli läktare a9 det ganska nära scenen. Det måste vara bra eftersom det är näst dyraste priset på ticnet.se. Men ses vi 22 april ?
 
 

Believe tour is coming

!@!#@$#%#%!!! ähhhh, justin ska till Sverige! Jag gråter av lycka, ska fasen hinna k;pa en biljettt! 22 April 2013 ses då Justin! Jag ska ändå till stockholm även jag inte få tag på bilijett. Men som sagt måste jag få tag på en!!
 

I love thailand

Hej! har ni det bra sommarlov? Mycket sol och bad? Själv har jag det toppen! 2 forsta dagarna var jag i bangkok, men nu är jag hemma hus mormor. Om några dagar ska jag till Pattaya det ligger nära havet! 
Jag har inte shoppat jätte mycket än men det ska blir mer. Det finns så himla finna kläder här och är så billigt! 
Om ni vill ser många bilder här ifrån kan ni frlja mig på instagram : @icecu