FROM THAILAND

Tja! Just nu bloggar jag fran mitt hus i thailand. Det ar inte svensk tangentbord darfor skriver jag sa har. Jag har faktisk haft mycket tillgang till internet. Men jag har inte haft tid, men nar jag har tid sa funka inte blogg.se appen. Jag har det super bra har i thailand. Har det bra hors!

just girly things


HEJ DÅ

Detta är nog min sista inlägg från sverige! Jag ska försöka göra några inlägg därifrån! BYE,ses 30 Juli igen. Har en bra sommar nu mina vänner :) PS. så har jag gjort några tidinställda inlägg!




aztec


Blä, så snygg! Jag är riktig kär i de här "aztec" mönsterna. Men inte alls har jag en plagg med det. Det måster skaffas! 

BELIEVE

Ni belieber har väl inte missat att Justins nya album Believe har släpps?  Jag tror att den finns på åhlens eller nån annan butik. Själv har jag köpt albumet på iTunes, och jag lovar att ni inte kommer att ångra er! 

2 dagar kvar

Inte mmindre än 2 dagar kvar så flyger jag till Thailand och har det bra. Jag åker på söndag kl. 20 från Kastrup, sen kommer jag att mellan landa i Wien, Österrike sen är raka vägen till Thailand. Ville bara säga det för att jag kommer nog inte bloggar därifrån, eller kanske.

Sommarlov!

YOHO! Nu har jag sommarlov, vi hade skolavslutning idag! Glömde fota mitt outfit men kanske jag gör det senare. Känns super kul med sommarlov. Men ärligt tala så saknar jag skolan! 
Kan bara inte fatta att jag har slutat på denna skolan jag har gått på och ska börja på annan skola. Kommer sakna min lärare sjuk mycket. Livet fortsätter..
























En ros vi fick av vår lärare, tack!

spaghetti


- JUST NU

Fotboll:)


Room inspiration


Christian Beadles

Hahah, älskar killen! Justins ex's lillebror. Ni kanske redan vet det men..

Did you know?

  • Jag åker till thailand nästa söndag.
  • Jag har fobi för grodor och ödlor. Usch vill inte alls tänka på det.
  • Jag älskar chips!
  • Jag kollar på Never Say Never varje vecka.
  • Jag gillar matte! ;)
  • Jag är solar inte, att bor i Thailand flera år som är 30+ grader. Är man ju inte speciell glad vid det.
  • Jag får näsblod ganska ofta.
  • Jag gillar glass!!

I only need a hug & love from u


STOP HATING

Jag vet inte hur många gånger jag har lagt ut den här video men det känns tvungen att göra det igen.
Jag tycker att ni ska lägga några minuter och kolla in videon.
Tårarna börjar alltid rinna när jag se den här video. TAR TID OCH LÄSA NEDANFÖR ↓↓↓
Till haterz: När ni har kollat på videon. Det menas inte att ni SKA älskar honom. Vi har alla vår individuella smak i musik och det skulle bara vara tråkigt om alla tyckte samma artist. Jag försöker bara göra dig medveten om vad du egentligen gör när du hatar en person som denna. Du kan även hata honom. Jag kommer aldrig att kunna förstå hur du kan hata en människa som gör så mycket för andra människor, men det är ditt val och jag kan inte tvinga dig att gilla honom. Det är mobbning. Han är människa som alla oss andra och om du inte gillar honom, bara lämna honom ensam. Så länge han inte har gjort något för dig, förtjänar han respekt. Det är därför jag delade video. Tänk på det.
-
Jag kan förstå varför folk är avundsjuka på Justin. Jag menar, vem skulle inte vara? Han är extremt lycklig. Men han arbetat hårt för att komma dit han är nu. Och om du är avundsjuk på honom, skulle inte du vara ute leva ditt eget liv och jaga sina egna drömmar istället för att hata honom? Som säkert inte kommer att ta dig någonstans.
-
Du har bara en sak gemensamt, du har inga bättre saker att göra än att hata på en helt oskyldig kille som inte har gjort något för dig men varit mer framgångsrik i sitt liv. Beliebers, å andra sidan, har så mycket gemensamt och så många skäl att samarbeta och ha roligt tillsammans. Vi lyssnar på samma musik, vi älskar samma kille, läser vi samma tidningar, vi köper samma fans saker och album, vi har liknande intressen, ser vi samma Youtube-video och så vidare. Och det viktigaste: vi älskar varandra. De flesta av oss kallar ärligt varandra familjen - inte vår riktiga familj, men en andra familj. Vi är systrar.

All you got is hate. I think that's sad.

JB MUSIC

"##%&%(£@$£€ ahhh, jag älskar de här låtarna lika mycket som jag älskar biebsen. JAG ÄR RIKTIG PROUD OF HIM ♥
PS. så kommer det ingen video inlägg av mig. Sorry. Det är videofy som inte vill sammarbeta med mig. Den bara laddar hela tiden. När den har laddat upp klar så kommer det ingen video, det blev bara svart.. HELP?

Nationaldag

Tja idag är det ju nationaldag! Så det betyder att jag är ledig, yey! Nä, men  har inte gjort så mycket. Gjorde en video som jag KANSKE lägger ut men bara kanske. Vi få se hur det går!

04 juni 2012

Ja, jag vet att jag har sjuk sneda tänder.. Hoppas på att få tandställning snart.
Måndag, början på en ny vecka. Har inte gjort så himla mycket vanligt skoldag typ. Ja...........

Instagram

~ Ville bara påminna er att jag finns på instagram också. Där finns det bilder som jag inte lägger upp på bloggen, Följ mig @icecu ~

SO BELIEBER STYLE

Insåg just att min gamla skal började blir riktig ful och sliten. Så ta fram en penna och började rita lite. Resultatet blev ganska bra jag är rätt nöjd faktisk! Vad tycks?

Dip dye?

Jag börjar bli trött på mitt hår nu. Svart (lite lite brun) hår färg som jag har haft i hela mitt liv nu. Eller, jag färgat det 2 gånger men det syndes inte för att mitt hår var för mörk. Men nån dag ska jag kanske bleka det hos frisören. Eller kör på dip dyed? Våga jag? Hmm...

SWAG SWAG SWAG, ON YOU

PH; jag
Söndagar är ju lika tråkigt som vanligt, så jag gjorde en ny design. Hoppas ni gillar det, och hoppas den håller ett tag.
Jag hade inget och göra tidigare idag så jag bara hjälpte till och plantera lite blommor i trädgården. Tråkigt och tråkigt väder! Det regnar inte men det blåser mycket. Sad face.

teenager post

Man känner verkligen igen sig! :D

NYTT

Var i Karlshamn tidigare idag och shoppade lite. Såklart hittade jag lite.
Vit t-shirt från cubus 99:- , Bandeau från Bikbok 129:-
Jeans jacka från H&M 299:-
NY keps från inter sport  180:-
Pengarna bara försvinner kände som.